Керамічна коронка (жувальний зуб)

  Керамічна коронка (жувальний зуб)

  Керамічна коронка (жувальний зуб) в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

  117
  8 350 грн

  Опис

  Керамічна коронка (жувальний зуб) в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

  Детальніше