Накладання металевого ретейнера на 1 зуб

  Накладання металевого ретейнера на 1 зуб

  Накладання металевого ретейнера на 1 зуб в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

  191
  640 грн

  Опис

  Накладання металевого ретейнера на 1 зуб в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

  Детальніше