Апарат Marco Rossa

Апарат Marco Rossa

Апарат Marco Rossa в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

167
12 600 грн

Опис

Апарат Marco Rossa в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

Детальніше