Брекет-система на одну щелепу

Брекет-система на одну щелепу

14 870 грн
Брекет-система на одну щелепу в стоматологии «ДЕНТА.UA» Киев, Осокорки, (М) Славутич

Опис

Брекет-система на одну щелепу от стоматологии «ДЕНТА.UA» Киев, Осокорки, (М) Славутич

Детальніше