Професійна чистка зубів при носінні...

  Професійна чистка зубів при носінні ортодонтичного апарата (1 щелепа)

  Професійна чистка зубів при носінні ортодонтичного апарата (1 щелепа) в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

  198
  750 грн

  Опис

  Професійна чистка зубів при носінні ортодонтичного апарата (1 щелепа) в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

  Детальніше