Професійна чистка зубів при носінні...

Професійна чистка зубів при носінні ортодонтичного апарата (1 щелепа)

Професійна чистка зубів при носінні ортодонтичного апарата (1 щелепа) в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

198
600 грн

Опис

Професійна чистка зубів при носінні ортодонтичного апарата (1 щелепа) в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

Детальніше