Формувач ясен Strauman (Швейцарія)

  Формувач ясен Strauman (Швейцарія)

  Формувач ясен Strauman (Швейцарія) в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

  106
  1 500 грн

  Опис

  Формувач ясен Strauman (Швейцарія) в стоматології «ДЕНТА.UA» Київ, Осокорки, (М) Славутич

  Детальніше